Εκδηλώσεις

 
Τελικά αποτελέσματα και τελετή βράβευσης του Διαγωνισμού καλύτερης Διπλωματικής/Πτυχιακής εργασίας (ακαδημαϊκό έτος 2011 - 2012).
 

17 Απριλίου 2013, Θεσσαλονίκη

 

Το IEEE VTS & AESS Joint Greece Chapter διοργάνωσε την τελική φάση και τελετή βράβευσης του Διαγωνισμού καλύτερης Διπλωματικής/Πτυχιακής εργασίας (ακαδημαϊκό έτος 2011 - 2012) στο επιστημονικό πεδίο «Προηγμένα συστήματα ασυρμάτων και κινητών επικοινωνιών» με μεγάλη επιτυχία. Υπήρξαν συμμετοχές από ιδρύματα από όλη την Ελλάδα, από τις οποίες οι 5 καλύτερες προκρίθηκαν στον τελικό γύρο.

Οι παρουσιάσεις της τελικής φάσης και η τελετή απονομής των βραβείων του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 2013 στο ΑΠΘ, με ένα κοινό συνολικά περίπου 40 συμμετέχοντων, φοιτητές και ακαδημαϊκούς.

Νικητής του διαγωνισμού ανακυρήχθηκε ο Κωνσταντίνος Αλεξανδρής, από το Πολυτεχνείο Κρήτης, για την εργασία «Distributed Zero-Feedback Beamforming for Emergency Radio». Βραβεύτηκε με έναν φορητό υπολογιστή που προσφέρθηκε από τον χορηγό της εκδήλωσης, την εταιρία κινητών επικοινωνιών Cosmote. Επίσης, απονεμήθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής στους συμμετέχοντες του διαγωνισμού.

Μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.

  επιστροφή στις Εκδηλώσεις